How to Become a Model

een photobooth binnen, mock-up - photobooth stockfoto's en -beelden

Stel je voor dat je een winkelpui hebt waar je naartoe kunt gaan en een model dat naast je staat. Misschien bestel je wel eten, of een cadeautje voor jezelf. Je hebt nu zelfs tijdschriften voor je geprogrammeerd. Wat dacht je van winkelen met tijdschriften!

moraal van fotomarketing

Dit type marketing kan net zo effectief zijn als elke andere marketingstrategie. Ik probeer bij marketing altijd te denken aan de meest effectieve manier om mijn product te verkopen. Dit is wat volgens mij fotomarketing zo krachtig maakt. Focus niet op de persoon die de camera vasthoudt, het is zo gemakkelijk om te focussen op de afbeelding op het tijdschrift. Maar een goed gebouwd model valt op als je terugkijkt naar de lens en de aandacht trekt.

Geen product hebben is hetzelfde als geen klant hebben. foto RSA's zijn hetzelfde als alle andere RSA's. Natuurlijk willen we meer verkopen, maar laten we ervoor zorgen dat we ons product goed programmeren en er de best mogelijke advertentie voor maken.

Het is niet langer moeilijk om een ​​model te worden, het is geen maffia, het is een bedrijf zoals elk ander. Oefen wat je te bieden hebt, als je een geweldig product aanbiedt, is het geen oplichterij.

Het draait allemaal om aandacht, weet je nog dat elke advertentie die op het product is gericht oplichterij is? Als het product niet de mooiste advertentie ter wereld is, waar gaat het dan over? Eén advertentie in het bijzonder, ik denk dat ik het goed heb, het staat ongeveer halverwege de pagina;

"Ben je zeker? Ooit gedroomd van een leven zoals de rocksterren of de filmsterren? Ooit deel willen uitmaken van de scene en een droom als geen ander willen hebben en de overdreven wereld van een rockster betreden?"

Het draait allemaal om de aandacht, als je advertentie over het product gaat en het aan het publiek verkoopt, is het oplichterij. Niemand heeft hun dromen verpest door deel uit te willen maken van de scene! Ze zijn erin geslaagd omdat ze de aandacht hebben gekregen, om deel uit te maken van die scène. Ze kunnen nu hun dromen waarmaken en dat deden ze door een model te zijn.

Het is triest maar waar, sommige advertenties belanden in de prullenbak, wanneer de aandacht zich op modellen concentreert. Dit komt omdat er niets erger is dan hebzucht. De advertentie moet een leermiddel zijn en de wereld precies laten zien hoe iets moet en ervoor betaald te worden. In plaats daarvan lijkt het erop dat iemand een fortuin probeert te verdienen met minimale activa.

Nu zijn er enkele trefwoorden, zinnen en tekens die u kunt gebruiken om de aandacht te trekken. Zij zijn:

1.) Voor het team!

2.) Stad, ACS

3.) Staat, USD

4.) Erkende agent

Gebruik het teamselectieformulier op de website van het bureau om erachter te komen hoe u een model kunt worden. Als het je doel is om voor de eerste keer deel te nemen aan de competitie, raad ik je aan om je als rookie in te schrijven bij een gerenommeerd bureau.

Zodra u het juiste bureau voor uw modellenbehoeften heeft gevonden, is het tijd om aan de slag te gaan!