The Photographer Television

Geeke van Dijck Fotografie

Een deel van mijn werk als Fotograaf Eindhoven is het maken van een aangepaste Fotograaf ASO. Dit telefoonsysteem zal alleen werken voor telefoons die metiliate programma’s werken. Bijvoorbeeld iPhone, iPhone 4G, 3G, enz.

Elk Portret of Portfolio wordt geleverd met 3 foto’s. Dit is de “Een foto zegt meer dan duizend woorden” hier is een link naar de portfolio: portfolios.phonesmart.com/phonesmith/ palms_uk/ Dergelijk werk is niet te koop, het is voor het plezier van de eigenaars. Als je plezier hebt in wat je doet, zul je het niet alleen voor een paar dollar willen doen.

Als doek begin ik graag met de catalogi, televisieprogramma’s, commercials. Als ik geen contact maak met de eigenaar zal ik nooit iets zien. Als ik iets zie wat ik echt mooi vind neem ik contact met hem op en kunnen we eraan beginnen. Ik hou ervan om met andere fotografen in de lucht te bungelen.

Klanten

Vervolgens ga ik naar een open call meeting, als de fotograaf van een klant je komt opzoeken. Voor het overige ga ik naar een castingavond en kijk of ik naar binnen mag om met de artiest te praten. Dit is veel beter, omdat de artiest me dan een onderwerp geeft om te fotograferen. Als het me bevalt, stuur ik de foto’s naar hem op, zodat hij het eindproduct kan bekijken.

Als een klant contact met mij opneemt voor een foto, wil ik nooit de onbewerkte versie zien!

Als ik benaderd wordt voor een foto, wil ik het onbewerkte origineel zien. Onbewerkte foto’s zeg ik!

Soms komt iemand naar me toe met een vraag waar ik het antwoord niet op weet. Ik kijk eerst of ik het antwoord heb voordat ik mijn voet tussen de deur zet.

Mijn jeugd

Ik hou ervan om mensen te ontmoeten, ik hou ervan om over dingen te praten en nieuwe dingen te ontdekken van mensen die contacten leggen vanuit hun werk. Ik heb klanten, eigenaars, teamleden ontmoet die werk en levens hebben veranderd! Het leven zit vol met verschillende combinaties van mensen met ideeën, vaardigheden, hobby’s, wat je ook wilt samenstellen er is een markt voor je. Maak er vrienden mee en ontdek wat je kunt doen, de wereld zit vol potentiële ideeën.

Toen ik jong was hield ik ervan om te grommen tot het uiterste, ik realiseerde me dat mensen indruk op me probeerden te maken, bijna iedereen wilde de belangrijke zijn, probeerde hun mannelijkheid aan mij te bewijzen. In die tijd was ik erg egocentrisch, ik realiseerde me niet dat iedereen een unieke persoonlijkheid had, lichaamsgeur en elke kleedster had vreemder dan ik me kon voorstellen. Dit ging jaren zo door. Mijn motto was Lichaamstaal, ik realiseerde me dat geen twee lichamen gelijk zijn, elk lichaam heeft een uniek connectoom en elk connectoom heeft verbazingwekkend potentieel als zakenpartner.

Ik had veel succes met Lichaamstaal, ik oefende het in mijn bedrijf en ik oefende het op mijn vrienden en hopelijk werkte het. Lichaamstaal is krachtig, maar je moet het zorgvuldig en met omzichtigheid analyseren, het kan een krachtig instrument zijn om te communiceren zonder woorden. Lichaamstaal is de taal van de ziel. Toen ik heel jong was wilde ik piloot worden, ik broedde op een luchtvaartmaatschappij en wilde non stop naar verschillende delen van de wereld vliegen, maar kreeg een grote tegenslag. Ik werd in de wasruimte van het restaurant geplaatst, misschien dacht ik, misschien wilde het etablissement mijn handen niet wassen nadat ze ze erin genaaid hadden. Ik besefte op mijn 35ste dat ik mezelf in een geschiktere situatie moest brengen, ik moest uit het restaurantwezen stappen.

Ik kreeg een baan in een danswinkel, en het was mijn eerste baan ooit in de VS, dus het was nieuw voor me. Ik wist niets van naaien, ik had al vele jaren niet genaaid. Ik naaide ongeveer 7 jaar in verschillende danswinkels en leerde naaien, en leren patronen maken, en mijn liefde voor patronen leren.

Tegenwoordig

Nu heb ik een carrière in het veranderen van patronen voor bedrijven in verschillende soorten kunst en nuttige kunsten. Ik heb samengewerkt met mijn fantastische patroonmaaksters en heb het geluk gehad gemeenschappelijke klanten te hebben. Ik wil niet langer patroonmaakster zijn, ik ben succesvol geweest in het aanpassen en tandem passen, en ik heb ontdekt dat het vaak gemakkelijker is om een patroon te nemen en een kledingstuk zo te maken dat het een echte persoon past, dan om originele ontwerpen uit te proberen. Hoewel ik nog steeds veel plezier beleef aan het maken van kledingstukken op bestelling, en aan het afmaken van een kledingstuk met een afloop ben ik altijd een beetje het gelukkigst als ik weet dat de patroondraaischijf op het kledingstuk en de stoffen zit, heb ik eindelijk rust en kan ik mijn stilte opvangen, en in mijn kleine patroonboekjes kijken.

Soms zou ik graag mijn werk mee naar huis nemen en proberen een beetje naaiplezier te hebben, het zijn van een commerciële kleermaker heeft me de gelegenheid gegeven om precies dat te doen.