What to Do When You Do Market Research

meisje met megafoon springen en schreeuwen - reclame baan stockfoto's en -beelden

Voor elk meisje dat droomt van een reclamebaan in de bureauwereld, moeten ze de juiste bureaus vinden. De eerste stap is om wat onderzoek te doen. Voordat u dit doet, moet u begrijpen waar marketing voor bureaus over gaat.

Tegenwoordig is de mode-industrie meer dan alleen mode. Binnen de modebranche zijn er meerdere business units. Breng uw vaardigheden en talenten op de markt voor een wereldwijd publiek via de sociale media en marketingwebsites van een bedrijf, en alle gegenereerde inkomsten. Dit is wat u moet vinden als u marktonderzoek doet voor uw bureaus…

rij antiekhandelaren

Er zijn geldige licenties vereist om uw voorraad legaal te promoten. Dit historische stukje Amerikaanse cultuur is bijna waardevoller dan zijn geldwaarde. U kunt profiteren van deze markt en beschikbare aanbiedingen vinden via afdelingen voor motorvoertuigen, verzekeringsagentschappen, veilingen en curatoren.

blaasje als Exchange

er zijn overal! Je kunt coole auto's vinden voor levering, opslagkragen, inbeslagnames en weergave. U kunt "flite-sites" beheren zodat uw klanten een dag kunnen komen en blijven, of u kunt ze een ritje aanbieden als ze geen tijd hebben om naar uw kantoor te komen. Dit is een geweldige marketingstrategie voor uw bureau. verbindt symbolisch met klanten en bedrijven over de hele wereld.

coöperatieve Affiliate Marketing

We merken dat je als coöperatie met je klanten kunt opereren. Dit is een geweldige kans voor u om een ​​mooi inkomen te verdienen zonder dat u geld hoeft te investeren. U kunt worden gecompenseerd via oliën voor handelsdiensten, of zelfs uw eigen producten. Zorg er echter voor dat u gecertificeerd bent om dit soort zaken te runnen voordat u dit doet, aangezien u zich moet aansluiten bij onherroepelijke linkconventies.

1-800-Bloemen

1-800-Flowers staat bekend om hun online bloemstukken; ze zijn ook erg trots op hun scherpte en kwaliteit. Laat dan zeker weten dat je een 'leuk introductieboek' bij je bloemen hebt. Zij luisteren graag naar uw verzoek en zullen uiteindelijk een bezoek voor u regelen.

aanhoudende zaken

Het is vooral belangrijk om uw bedrijf in stand te houden en uit te bouwen. Dit is wat u uiteindelijk naar succes zal leiden. Gewoonlijk is de beste manier om zaken te doen in het begin door bereid te zijn een paar dingen op te geven. U zult bijvoorbeeld waarschijnlijk een secretaresse moeten inhuren om uw rekeningen te organiseren, cheques uit te schrijven en de taken van het dagelijks beheer te delegeren. Andere dingen die u mogelijk moet doen, zijn:

· evenementen beheren

· websites bijwerken

· uw medewerkers beheren

· update uw marketingmateriaal

· plan uw personeelsbestand

· opzetten en onderhouden van communicatiekanalen

· bekijk uw verkoopcijfers

· uw budget instellen en beheren

· omgaan met uw klanten

· effectief leren luisteren

· overtuigend leren schrijven

· leren netwerken om nieuwe klanten binnen te halen.

· uw trainingsprogramma's opstellen en plannen.

· beoordeel je coachingsvaardigheden.

· bestudeer uw kennis met behulp van het AAMT 9.0 framework.

· gebruik de Getribe-tool voor beheer op elk moment voor zelfevaluatie.

De Getribe-website biedt verder advies over deze taken en tools, evenals de financiële en planningstools die u worden voorgesteld. Dit is verreweg de beste beschikbare referentietool die u een algemeen beeld geeft van uw loopbaandoelstellingen.

A customized version of this plan is utilized by the U.S. Department of Labor to guide its members in the pursuit of obtaining promotions, raises, and career advancement. Refer to the complete list on the internet when you are ready to really jump out of the proverbial hood.

Advertising and Public Relations

As an advertising media planner, you can either work with agencies or get in front of every single advertising company or agency. Of course, if you choose to go in for the latter, you will need to have a significant advertising staff. This staff does not necessarily include everybody that was in your previous positions, but those who were there as active recruits or as team players. They will help you proceed since first and foremost, they need to ensure that you get hired by a reputable company.

Sincere and Integrity

Dit heeft alles te maken met ethiek en integriteit. Oprecht betekent het juiste doen. integriteit betekent: doe het juiste – in dit geval binnen het bedrijf waar je werkt.

Oprecht klinkt misschien aarzelend bij een paar verschillende namen, maar in wezen verwijst het naar een toewijding aan eerlijkheid en oprecht praten. Door oprecht te praten, betekent het niet noodzakelijkerwijs de waarheid vertellen. Het kan betekenen dat je de waarheid vertelt terwijl je niet helemaal waarheidsgetrouw bent.